HTML

Címkék

alien deb tar.gz (1) driver (1) futtatható (1) html (1) jelszó (1) keylogger (1) küldő (1) like gomb (1) mail (1) msn (1) php (1) webcam (1) wlm (1) Címkefelhő

Utolsó kommentek

  • Miklós Török: Hello Egy kérdésem lenne Nem szeretetném hogy a küldés gomb lenyomásával új oldal nyíljon elég egy... (2015.06.09. 16:02) e-mail kűldő űrlap+php.
  • djback: Nálam sajnos nem működik. :( Kicsit átírtam: reg.html: <div align="left"> <form action="... (2015.02.09. 15:19) e-mail kűldő űrlap+php.
  • rékasiz: Kösz a segítséget! (2014.02.05. 23:33) e-mail kűldő űrlap+php.
  • regisztralok: @rékasiz: Csak egy tipp. Illeszd be ezt a sort az oldalad head részébe: <meta http-equiv="Conte... (2014.02.05. 23:16) e-mail kűldő űrlap+php.
  • rékasiz: Sziasztok! Nállam működik, csak az ékezetes karaktereket nem kezeli. Mit tudok ezzel kezdeni? Kö... (2014.02.05. 20:32) e-mail kűldő űrlap+php.
  • Utolsó 20

Keylogger

2011.07.29. 19:26 regisztralok

Ardamax Keylogger

Letöltés

Ardamax Keylogger egy kis, könnyen használható program, ami rögzíti  a felhasználói aktivitást és elmenti logfileba. A logfile-t el tudja menteni szöveges dokumentumként, vagy weblapként. Megtudhatja mi történik a számítógépen amíg távol van, vagy figyelemmel kísérheti gyermeke net tevékenységét.

Ardamax Keylogger Szolgáltatások:

Rejtett mód – A felhasználó nem veszi észre, hogy fut a program. Nem fog megjelenni a programok listáján, a Task Manager-ben, illetve az alkalmazás menüben Ez a funkció teszi Ardamax Keylogger-t teljesen láthatatlanná.

Továbbítás - A mentett logfájlt elküldi egy tetszőleges e-mail címre, vagy feltölti egy ftp szerverre.

Alkalmazás követés – Rögzíti, hogy a billentyűleütés melyik programban történt.

Idő / dátum nyomon követése – Minden eseményt időpontokkal együtt logol.

Automatikus indítás – A számítógép indításával együtt indul, akár rejtett módban.

Választható log néző – Megtekintheti a logfájlt szöveges dokumentumként, vagy weblapként, ha html-ben menti.

Szólj hozzá!

Címkék: keylogger

A bejegyzés trackback címe:

https://regisztralok.blog.hu/api/trackback/id/tr863110424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása